Camping - Mobiel - 12 V LED TV

Salora 24 inch 12 Volt LED TV met satelliettuner

De Salora 24 inch LED TV is een TV met ingebouwde satelliettuner en HDTV resolutie. De tv beschikt ook over een ingebouwde DVB-T2 tuner, om terrestrische digitale televisie te ontvangen zonder extra decoder. Volledig compatibel met TV Vlaanderen en Canal Digitaal.

Technisat Technistar S6 - 12 Volt

De TechniStar S6 is een digitale HDTV- satellietontvanger met een breed scala van eigenschappen en andere voordelen. Voor de ontvangst van betaal-tv-kanalen, heeft de TechniStar S6 een geïntegreerd CONAX decoderingssysteem, een smartcardlezer en een Common Interface (CI+) met bijbehorende sleuf. Deze interface maakt het gebruik van andere decoderingssystemen mogelijk. De TechniStar S6 is eveneens uitgerust met een DVR-ready- en een TechniFamily-functie. Met de DVR-ready- functie kunnen uitzendingen eenvoudig worden opgenomen op een extern opslagmedium (bijv. een USB- harddisk). De TechniFamily-functie kan worden gebruikt om verschillende gebruikersaccounts bij de ontvanger te creëren. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ouders te laten bepalen hoe lang hun kinderen per dag televisie mogen kijken en welke kanalen ze mogen bekijken.

Deze ontvanger is volledig compatibel met de uitzendnormen van TV Vlaanderen mits gebruik van een CI module en beschikt eveneens over de automatische "Fastscan" functie.

Camping schotelset incl. statief

Complete schotelset voor camping.

Met 64 cm schotel, Duoblock LNB voor Astra 1 en Astra 3, 20 m coax kabel en plooibaar aluminium statief.
Te combineren met elke 12 Volt of 230 Volt HD ontvanger.