Canal Digitaal Producten

 

CanalDigitaal is sinds 1996 een aanbieder van satelliettelevisie via het satellietnetwerk van SES Astra. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de Nederlandse markt, maar ook in andere Europese landen kunnen nu abonnementen afgesloten en geregistreerd worden via plaatselijke dealers en speciaalzaken.
CanalDigitaal biedt, naast de Nederlandse publieke en commerciële omroepen, diverse documentaire-, muziek-, kinder- en regionale kanalen aan, beschikbaar via de pakketten Basis HD, Familie HD en Entertainment HD waar ook de Vlaamse publieke omroepen EEN HD, Canvas HD en Ketnet deel van uitmaken.
Het Film1 HD pakket is de ideale optie voor de echte filmfanaat met 4 themakanalen met een unieke programmering; kortom dé optie voor je eigen thuisbioscoop. Met het aanvullende zenderpakket Sport1 HD kijk je naar de topwedstrijden uit de Primera Division, Bundesliga en de UEFA Champions League. Maar ook de beste tennis- en golf-toernooien behoren tot het programma evenals NBA-wedstrijden uit de Verenigde Staten met de beste basketballers van de wereld.

CI+ module met smartcard Canal Digitaal

Naast de geschikte apparatuur heb je ook een smartcard nodig om te kunnen genieten van digitale tv via CanalDigitaal. Altan nv is nu een officieel CanalDigitaal verkooppunt in België en de smartcards, in combinatie met de benodigde hardware kunnen bij ons aangeschaft worden. Uw smartcard wordt geregistreerd op uw eigen Belgisch adres en de betaling gebeurt via een  Europese domiciliëring op uw IBAN bankrekeningnr. in België of andere Europese rekening.